سوالات متداول بعد از ایمپنت
مزایای ایمپلنت دندان چیست؟
انسان ها درطول زندگی خود دو دسته دندان (کودک شیری و دندان های دائمی) را تجربه می کنند. هنگامی که یک دندان دائمی یا دندانهای متعدد به دلیل پوسیدگی دندان یا بیماری لثه از بین می رود ، می توان ایمپلنت های دندانی را به عنوان سومین مجموعه از دندانهای ثابت جایگزین کرد. ایمپلنت دندان می تواند یک عمر دوام داشته باشد و ظاهر شما ، اعتماد به نفس را حفظ می کند و توانایی شما در خوردن غذاهایی را که دوست دارید بخورید را بهبود بخشیده و باعث می شود تا در یک سبک زندگی فعال شرکت کنید ، بدون اینکه نگرانی در مورد دندانهایتان داشته باشد. ایمپلنت دندان از تیتانیوم ساخته شده و هرگز باعث پوسیدگی دندان ها نمی شود.
مضرات ایمپلنت دندان چیست؟
مانند هر روش جراحی جزئی دهانی ، خطر عفونت ، التهاب و درد وجود دارد ، اما متخصص ایمپلنت دندان در مورد نحوه مدیریت این موارد برای وضعیت خاص شما بحث خواهد کرد. اگر استخوان در دسترس برای قرار دادن ایمپلنت وجود نداشته باشد ، ممکن است روش پیوند استخوان و لثه مورد نیاز باشد ، که می تواند هزینه درمان شما را افزایش دهد. با این حال ، هزینه کردن برای داشتن سلامت دهان و دندان بسیار مهم است و در سلامت کل بدن نیز تاثیر گذار می باشد.
آیا سن عاملی برای درمان ایمپلنت دندان است؟
اگر سلامت کلی دهان و دندان شما خوب باشد، واقعاً هیچ محدودیت سنی وجود ندارد. تمایل به بهبود کیفیت زندگی صراحتاً مهمتر از سن است. برای افرادی که دندان مصنوعی دارند، ارتقاء دندان مصنوعی به پروتزهای دارای ایمپلنت غیرعادی نیست زیرا در لبخند و گفتار آنها اعتماد به نفس تازه ای ایجاد می کند. همچنین عمل جویدن مجدد و خوردن غذاهایی که زمانی برای آن ها ممنوع بوده را برایشان فراهم می کند.
آیا عمل ایمپلنت دندان دردناک است؟
اکثر بیماران ایمپلنت گزارش می دهند که ناراحتی بسیار کمتر از آنچه انتظار داشتند پس از عمل تجربه می کنند. البته شما در طول عمل هیچ دردی را احساس نمی کنید. اگرچه تحمل درد برای همه افراد متفاوت است، اکثر بیماران به سادگی پس از مصرف مسکن، از کاشت دندان بسیار راضی هستند.
چه زمانی دندان باید کشیده شود و با ایمپلنت دندان جایگزین شود؟
1.مواقعی وجود دارد که کشیدن دندان و جایگزینی آن با ایمپلنت دندان منطقی است.
2.اگر یک دندان طبیعی از کار افتاده یا در شرف از بین رفتن است.
3.اگر دندانی دارای بیماری پریودنتال شدید (بیماری لثه) باشد که استخوان نگهدارنده دندان را فرسایش کرده است. گاهی در این موارد، کشیدن دندان، از بین بردن بیماری و عفونت و جایگزینی دندان با ایمپلنت دندان ترجیح داده می شود.
4.در موارد شکستگی بعد از عصب کشی دندان که دیگر با موراد پروتزی و ترمیمی قابل اصلاح نباشند.
چند عامل واجد شرایط وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد:
- کیفیت و کمیت استخوان موجود برای کاشت ایمپلنت.
- دیابت غیر قابل کنترل یا سایر شرایط پزشکی.