مراقبت های بعد از بلیچینگ

1.عدم مصرف غذاهای حاوی رنگدانه:

رنگ‌دانه‌های موجود در مواد غذایی و نوشیدنی‌های رنگی جذب دندان شده و باعث بد رنگ شدن آن می‌شوند. به دلیل حساس شدن دندان در 48 ساعت اول پس از بلیچینگ کردن و امکان جذب بیشتر این رنگ‌دانه‌ها توصیه می‌شود که در طول این مدت زمان از مصرف هرگونه مواد غذایی و نوشیدنی رنگی خودداری نمایید. این خوراکی‌ها شامل مواردی از قبیل چغندر، شراب قرمز، چای، قهوه، انواع توت‌ها و … است که در صورتی که می‌خواهید ماندگاری سفیدی دندان‌هایتان بیشتر شود، باید از مصرف آنها خودداری کرده و یا میزان مصرف آنها را به حداقل برسانید.

2.اجتناب از مصرف دخانیات:

مصرف سیگار و هر نوع دخانیات دیگر، بر روی رنگ دندان‌ها تأثیر گذاشته و آنها را لکه دار و یا بد رنگ می‌کند. بنابراین اگر می‌خواهید سفیدی و زیبایی دندان‌های خود را برای مدت زمان بیشتری حفظ کنید، توصیه می‌شود که پس از بلیچینگ از مصرف سیگار و انواع دخانیات دیگر پرهیز نمایید.

3.اجتناب از مصرف غذاهای اسیدی:

به این دلیل که مواد سفید کننده دندان، منافذ آن را بازتر می‌کنند، حساسیت دندان به مواد اسیدی بیشتر شده و امکان لکه دار شدن و پوسیدگی آنها بالا می‌رود. پس از بلیچینگ دندان باید تا مدتی از مصرف غذاها و نوشیدنی‌های حاوی مواد اسیدی خودداری کرد. به عنوان مثال از میان نوشیدنی‌ها و غذاهای حاوی مواد اسیدی می‌توان به مواردی از قبیل لیمو ترش، نوشابه، خیارشور، ترشی و … اشاره کرد.

4.پرهیز از مصرف مواد غذایی و نوشیدنی های داغ یا سرد:

به این دلیل که پس از بلیچینگ کردن، دندان‌ها دچار مقداری حساسیت می‌شوند، باید در مصرف مواد غذایی و نوشیدنی‌های خیلی سرد و یا خیلی گرم خودداری کرد. لازم به ذکر است که پس از گذشت چند روز میزان این حساسیت کم شده و فرد می‌تواند مجدداً غذاهای سرد و یا گرم میل کند.

5.استفاده از خمیردندان و دهانشویه مناسب:

استفاده از خمیر دندان‌های مخصوص دندان‌های حساس و همچنین دهانشویه مناسب که بهتر است مطابق با پیشنهاد و توصیه دندانپزشک انجام شود، به کاهش حساسیت دندان‌ها پس از بلیچینگ و همچنین افزایش ماندگاری اثر آن کمک می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *